Een van de eerste met een lescam

Bij Rijschool Hilversum zijn we constant op zoek naar manieren en middelen om de rijlessen te verbeteren.Eén van de laatste ontwikkelingen is het rijden met een LESCAM, een camera specifiek ontwikkeld voor rij-instructie.

Verbeteren verkeersinzicht

Door het inzetten van de lescam kunnen ter plekke bepaalde situaties besproken en "herbeleefd" worden waardoor het verkeersinzicht verbeterd. Dit onboard camera systeem zal het voor de leerling veel makkelijker maken om de verschillende verkeersituaties te bekijken en te bestuderen waardoor inzicht dat nodig is om een auto veilig door het verkeer te kunnen sturen op een speelse manier met stappen vooruit gaat.

Thuis beelden bekijken

Aan het eind van de les kunnen de opgenomen beelden op de sd-card meegegeven worden aan de kandidaat, zodat er thuis alsnog weer naar de beelden gekeken kan worden en de kandidaat kan dan ook rustig zien waar het goed of mis is gegaan. Al met al, het geven en volgen van de rijlessen maakt het voor de kandidaat veel makkelijker om de verkeerssituatie te bekijken en te bestuderen. De instructies van rijinstructeurs worden gezien en gehoord en zo kan de kandidaat zich verdiepen in de afgelopen les en zich klaarmaken voor de volgende les.

Download de film viewer (zip) en installeer deze op jouw computer. Download ook de handleiding (pdf).

Rijlessen met een lescamera geven een hogere slagingspercentage

Het grootste voordeel van rijden met een lescamera is het hogere slagingspercentage, doordat je veel beter bent voorbereid op het uiteindelijke rijexamen. Door het inzicht dat je krijgt aan de hand van de gemaakte beelden, verkeerssituaties, verbeterpunten en correcte verrichtingen, krijg je een veel betere kijk op je rijgedrag. Dit kan je niet uit een boekje leren, maar met de lescamera gelijk in praktische zin meekrijgen. Daar leer je veel meer van, waardoor je met een zelfvertrouwd gevoel voor je rijexamen op kunt gaan en een hogere kans van slagen hebt. Onze ervaring geeft aan dat vooral het verkeersinzicht ongelooflijk vooruit gaat. We hebben gemerkt dat in de loop der jaren de kandidaat zich thuis 100% kan concentreren op de gegeven les en zelf-analyserend vooruit gaat.

Voordelen

1. Verhoging van jouw slaagkans.
2. Duidelijke uitleg met beeld.
3. Mogelijkheid tot zelfreflectie.
4. Rijlessen worden efficiënter waardoor je minder rijlessen nodig hebt.
5. Wat doe je goed, waar liggen jou verbeterpunten.
6. Ook ideaal voor mensen met faalangst of rijangst!
7. De puntjes op de i kunnen zo heel duidelijk worden uitgelegd, en de dingen die je goed doet kunnen we terug bekijken waardoor jou zelfvertrouwen enorm zal toenemen!!

CONTACT

Autorijschool Hilversum
Liebergerweg 692
1223 PZ Hilversum
035 631 61 01
info@autorijschoolhilversum.nl
Algemene Voorwaarden

FACEBOOK

FACEBOOK