Rijopleiding bij Autorijschool Hilversum

Je krijgt een vaste rijinstructeur of instructrice aangewezen die bij je past. Je bepaalt zelf hoeveel rijlessen je per week neemt. Het inplannen van de autorijles kun je samen met de instructeur doen. Je wordt voor je rijlessen thuis opgehaald en ook weer teruggebracht of op een afgesproken plek. Na elke les wordt je voortgang besproken en bijgehouden op de leskaart.

Op Weg Naar Jouw Rijbewijs

Bij Autorijschool Hilversum leer je stap voor stap autorijden. Met deze moderne rijopleiding ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer! Wij werken met een stappenplan. Op je leskaart kun jij je voortgang stap voor stap volgen. Je weet dus waar je aan toe bent. Mocht je een bepaald onderdeel nog niet goed beheersen dan besteden wij hier extra aandacht aan.

Stap Voor Stap Naar Het Rijbewijs

Module 1: Beheersing en bediening van de auto. Je leert tijdens deze module de auto te beheersen en de bediening op de juiste manier te gebruiken.

Module 2: Je leert een aantal eenvoudige bijzondere manoeuvres en om te gaan met makkelijke verkeerssituaties.

Module 3: Bij deze module leer je complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en situaties.

Module 4: Veilige en verantwoorde verkeersdeelname, je wordt voorbereid om zelfstandig, verantwoord en veilig aan het verkeer deel te nemen.

CONTACT

Autorijschool Hilversum
Liebergerweg 692
1223 PZ Hilversum
035 631 61 01
info@autorijschoolhilversum.nl
Algemene Voorwaarden

FACEBOOK

FACEBOOK