Rijschool Hilversum

 

Faalangst / Rijangst rijlessen

Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet meer in de versnelling kan zetten. Of je kan niet meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren. Komt je dit bekend voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst.

Gespecialiseerde instructeurs

Wij werken met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Zij kijken naar de bron van die angst en zullen samen met jou proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen zoveel mogelijk zijn verminderd. Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je rijlessen of zelfs op je examen normaal is.

Een faalangstexamen kan je helpen

Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig om te laten zien wat je kunt tijdens het praktijkexamen auto? Dan kun je bij het CBR een faalangstexamen doen. Je krijgt dan een examinator die is getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Hij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. En tijdens de rit kun je om een time-out vragen.

Goede rijlessen en in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de rijlessen!

Abel de Wijs

Google reviews

Een super goede ervaring met deze rijschool! Instructeur is zeer flexibel en kan goed uitleggen. Wil je in 1x slagen dan raad ik je zeker autorijschool Hilversum aan met een slagingspercentage van 100%.

Michael van Rijskbergen

Google reviews

Hele goede rijschool! De instructeur is duidelijk en geduldig en altijd op tijd. Ik ben erg tevreden over mijn lessen tot nu toe.

Charley de Graaf

Google reviews

Vragen? Neem Contact Op

    info@autorijschoolhilversum.nl

    035-6316101

    06-30944305

    Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum