Gratis Proefles

Begin je rijlessen zonder zorgen.

l

  • – Hoog slagingspercentage
  • – Schakel/automaat
  • – 25 jaar aan ervaring
  • – Gespreid betalen
  • – Gekwalificeerde instructeur/ instructrice

Gratis Proefles Rijschool Hilversum

Je maakt kennis met onze rijschool, de instructeur en onze prettige manier van lesgeven middels een vrijblijvende proefles. De rijinstructeur haalt je thuis op en je mag meteen plaats nemen achter het stuur. Je rijdt ongeveer een uur op de openbare weg of op een rustig oefenterrein.

Passend Advies Bij Gratis Proefles

In deze rijles gaan we kijken wat je eventueel al weet, kan en hoe snel je de lesstof eigen maakt.Tegen het einde van de les bespreekt de instructeur zijn bevindingen met je en geeft hij een advies over het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig zult hebben om het praktijkexamen met goed gevolg af te kunnen leggen. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit de rijopleiding bij ons te gaan volgen.

De proefles is goed bevallen, wat nu?

Na de proefles kun je direct bij de instructeur aangeven of je bij ons wilt starten met de autorijlessen. Mocht je er nog een nachtje over willen slapen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. We nemen de dag na de proefles contact met je op om te vragen of de proefles goed bevallen is.

Heel goeie ervaringen met rijschool Hilversum. Fijne en eerlijke begeleiding en je weet van tevoren duidelijk waar je aan toe bent. Ik ben heel erg tevreden met ze, fijne instructeurs. Denken mee en zijn flexibel met wensen die je hebt. Top rijschool!

Filip

Google reviews

Ik heb deze rijschool gekozen vanwege de 100 procent slagingspercentage. Ik ben stap voor stap begeleid en de rijinstructeur had veel geduld. Wanneer ik iets niet goed deed dan legde hij me in stappen uit hoe het wel… lees meer

Charlotte Van Veen

Google reviews

Meld je aan

info@autorijschoolhilversum.nl

035-6316101

06-30944305

Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum