Opfrislessen rijschool Hilversum

 

Opfriscursus autorijden

Autorijden zou voor iedereen een plezier moeten zijn. Merk je echter dat je niet met plezier in de auto stapt, of de auto helemaal niet meer pakt omdat je je onzeker voelt in het verkeer? Dan is de opfriscursus van Autorijschool Hilversum een goede oplossing. De opfriscursus kan handig zijn als je lange tijd geen auto hebt gereden. Of als er onderweg een keer iets vervelends is gebeurd waardoor je geen zelfvertrouwen meer hebt. We houden tijdens de rijlessen rekening met jouw tempo. Daarnaast mag je aangeven welke onderdelen je graag behandeld wilt hebben. De opfriscursus is een speciaal op jouw afgestemde cursus. Dat wil zeggen dat jij het tempo bepaalt op onderdelen die jij het meest wilt oefenen.

 

Met enkele lessen al geholpen

Met enkele lessen kunnen we je helpen dit op te lossen door aandacht te besteden aan je specifieke wensen, zoals het invoegen op een autosnelweg of rijden in de binnenstad. Aan het eind van de cursus krijg je van ons een eindevaluatie met advies. Een opfris rijles kost op dat moment geldende losse uurtarief. 

 

Goede rijlessen en in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de rijlessen!

Abel de Wijs

Google reviews

Een super goede ervaring met deze rijschool! Instructeur is zeer flexibel en kan goed uitleggen. Wil je in 1x slagen dan raad ik je zeker autorijschool Hilversum aan met een slagingspercentage van 100%.

Michael van Rijskbergen

Google reviews

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij autorijschool Hilversum met zeer goede rij-instructeurs. Alles wordt netjes bijgehouden op de site hoe je ervoor staat en waar nog aan gewerkt moet worden dus goed inzichtelijk. Betalingen en afspraken inplannen ook perfect geregeld.

Hairsalon Lux

Google reviews

Autorijschool voor ’t Gooi en omstreken

Hoog slagingspercentage

Schakel/automaat

Gespreid betalen

25 jaar ervaring

Gekwalificeerde instructeur/ instructrice

Vragen? Neem Contact Op

    info@autorijschoolhilversum.nl

    035-6316101

    06-30944305

    Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum