Rijschool Hilversum Spoedcursus

 

Super Snel Je Rijbewijs Halen !

Wij bieden naast de reguliere rijopleiding ook een spoedcursus aan. Deze versnelde rijopleiding geeft je de kans om in een korte periode met spoed de autorijlessen te volgen en het auto rijbewijs snel te halen.

Tijdens de proefles wordt er door onze rijinstructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben op basis van je capaciteiten, zoals voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt voor de spoedcursus op basis van jouw agenda en beschikbaarheid en de actuele reserveringstijd.

Spoedopleiding Rijbewijs

Tijdens deze spoedopleiding volg je de autorijlessen op een intensievere wijze, doordat je de rijles neemt in een kortere periode en waar deze autorijlessen korter op elkaar gepland zijn.

Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt, omdat er op deze tijdstippen veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leermomenten zich voordoen.

De kosten voor de spoedopleiding zijn hetzelfde als de reguliere opleiding. Er komen geen extra kosten bij.

Bij ons volg je dus altijd rijlessen in je eigen tempo, normaal, snel of supersnel, waar kies jij voor? 

Goede rijlessen en in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de rijlessen!

Abel de Wijs

Google reviews

Een super goede ervaring met deze rijschool! Instructeur is zeer flexibel en kan goed uitleggen. Wil je in 1x slagen dan raad ik je zeker autorijschool Hilversum aan met een slagingspercentage van 100%.

Michael van Rijskbergen

Google reviews

Hele goede rijschool! De instructeur is duidelijk en geduldig en altijd op tijd. Ik ben erg tevreden over mijn lessen tot nu toe.

Charley de Graaf

Google reviews

Autorijschool voor ’t Gooi en omstreken

Hoog slagingspercentage

Schakel/automaat

Gespreid betalen

25 jaar ervaring

Gekwalificeerde instructeur/ instructrice

Vragen? Neem Contact Op

info@autorijschoolhilversum.nl

035-6316101

0630944305

Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum