Rijlessen Hilversum

Bij rijschool Hilversum leren we je niet alleen het autorijden, maar brengen wij je ook de verkeersdeelname bij. Dus naast het aanleren van de voertuigbeheersing en verkeersregels, zijn wij ook bezig met het bijbrengen van verkeersinzicht! 

RIJLESSEN

l

  Wat ga je leren?

 • – De beheersing van de auto
 • – Jouw kijkgedrag
 • – Of je goed voorrang verleent
 • – In- en uitvoegen
 • – Rijden op kruisingen en rotondes
 • – Inhalen en bijzondere verrichtingen

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. Zodra je de auto goed kunt bedienen zul je steeds meer gemotiveerd worden om zoveel mogelijk zelf beslissingen te nemen. Natuurlijk krijg je alle hulp die je nodig hebt en staat jou en onze veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Kort gezegd wordt jou niet alleen geleerd HOE je iets moet uitvoeren maar ook de WAAROM aspect komt bij ons aan de orde.

Bij de rijlessen wordt gebruik gemaakt van een instructiekaart, hierop houdt de instructeur samen met jou alle vorderingen bij. Zo heb jij altijd inzicht in welke deel van de opleiding je zit, wat je al kan en wat je nog moet verbeteren/aanleren.

Rijschool Hilversum is de rijschool in Hilversum en omgeving! De behoeften van onze leerlingen staan bij ons voorop, waarbij zowel goede service als persoonlijke benadering centraal staat.

Omdat iedere mens uniek is heeft ook iedere leerling andere begeleiding nodig. Zo werken wij voor ieder leerling met een op maat gemaakt leerprogramma. Ook doen wij veel aan overleg met de leerlingen over de vorderingen van de lessen. Op die manier hou jij het overzicht over je ontwikkelingen.

Naast de hoge kwaliteit van de rijopleiding, vinden wij dat de leerlingen zich op hun gemak moeten voelen. Daarnaast hechten wij er ook waarde aan dat zij plezier krijgen en houden in het autorijden.

Wij werken op flexibele dagen met flexibele tijden. De rijlessen worden standaard gegeven door een vaste instructeur. Hierdoor bieden wij garantie voor persoonlijke begeleiding. Onze lesauto dient ook als examen auto om zo alle leerlingen in een vertrouwde auto af te laten rijden.

Wil je bij ons starten dan plannen we samen met jouw de eerste rijles. Hierin vertellen we jou alles over onze unieke lesmethode.

 

\

Hoog slagingspercentage

\

Gekwalificeerde instructeur/instructrice

\

25 jaar aan ervaring

\

Gespreid betalen

Goede rijlessen en in 1 keer geslaagd! Bedankt voor de rijlessen!

Abel de Wijs

Google reviews

Een super goede ervaring met deze rijschool! Instructeur is zeer flexibel en kan goed uitleggen. Wil je in 1x slagen dan raad ik je zeker autorijschool Hilversum aan met een slagingspercentage van 100%.

Michael van Rijskbergen

Google reviews

Hele goede rijschool! De instructeur is duidelijk en geduldig en altijd op tijd. Ik ben erg tevreden over mijn lessen tot nu toe.

Charley de Graaf

Google reviews

Veelgestelde vragen

Kan ik al starten met rijlessen zonder theorie-certificaat?

Hoe snel kan ik beginnen met mijn rijopleiding?

Is het mogelijk om op zaterdag rijles te krijgen?

Kan ik in termijnen betalen?

Is it possible to conduct the driving course in english?

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Snel en makkelijk beginnen met jouw rijles!

Whatsapp

24/7 bereikbaar

Telefoon

Ma t/m Za 09:00-21:00 uur

Reserveer online

In een paar klikken geregeld

PAKKET A

€ 590,-

10 lessen van 60 minuten

Betaling in termijnen

Leskaart en advies

Meer info

 • Starterspakket
PAKKET D

€ 1992,-

29 lessen van 60 minuten

Gratis proefles

Praktijkexamen CBR

Meer info

 • Leskaart & Advies
 • Betaling in termijnen
PAKKET E

2282,-

34 lessen van 60 minuten

Gratis proefles

Praktijkexamen CBR

Meer info

 • Leskaart & Advies
 • Betaling in termijnen

Vragen? Neem Contact Op

  info@autorijschoolhilversum.nl

  035-6316101

  06-30944305

  Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum