Rijschool Loosdrecht

 

Schakel of Automaat

Op zoek naar rijlessen in Loosdrecht? Bij ons kun je zowel schakel als automaat rijlessen volgen. Wat past het beste bij jou?

Bij Rijschool Loosdrecht krijg je les van een vaste, vakkundige rijinstructeur en rij je steeds in dezelfde auto. Op die manier raak je snel vertrouwd op de weg. Je zult merken dat je zelfvertrouwen elke les met sprongen toeneemt. Wij begeleiden je dan ook van je eerste rijles tot en met het rijexamen bij het CBR. Dat geeft jou vertrouwen en rust.

Rijlessen Loosdrecht

Om jou goed auto te leren rijden is het belangrijk om de autorijlessen op jou af te stemmen. Dat betekent dat we jouw wensen bespreken en met jou de regelmaat van je rijlessen bepalen. Verder worden de lessen afgestemd op de vorderingen die je maakt. Tijdens de rijlessen wordt gebruik gemaakt van een instructiekaart, hierop houdt de instructeur samen met jou alle vorderingen bij. Zo heb jij altijd inzicht in welke deel van de opleiding je zit, wat je al kan en wat je nog moet verbeteren/aanleren. Omdat je een vaste rijinstructeur/instructrice krijgt, weet jouw instructeur precies wanneer jij klaar bent voor een volgende stap. Bij Rijschool Loosdrecht is het ook mogelijk om een theoriecursus te volgen die je klaarstoomt om binnen 1 dag je theorie te behalen.

 

Gratis Proefles

Met deze vrijblijvende proefles willen wij jou de mogelijkheid geven kennis te maken met je rijinstructeur en te kijken of het lessen wederzijds bevalt. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens de rijlessen.
Na een korte eerste uitleg van jouw instructeur gaan jullie samen de weg op. Je krijgt natuurlijk tijdens deze leuke rijles alle hulp van jouw instructeur! Je maakt kennis met Autorijschool Loosdrecht, de instructeur en onze prettige manier van lesgeven middels een vrijblijvende proefles.
Is de proefles je bevallen? Dan stel je samen met je instructeur een lestraject op. Je instructeur zal een lesplan op maat opstellen en je stapsgewijs het rijden aanleren.
Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit de rijopleiding bij ons te gaan volgen.

 

Spoedcursus Rijbewijs Rijschool Loosdrecht

Onze Spoedcursus bij Rijschool Loosdrecht is dé spoedopleiding om binnen korte tijd je rijbewijs te halen. Dit biedt uitkomst als je bijvoorbeeld een rijbewijs nodig hebt voor je nieuwe baan of opleiding of als je je rijopleiding in de vakantie wilt volgen.
Tijdens deze spoedopleiding volg je de autorijlessen op een intensievere wijze, doordat je de rijlessen neemt in een kortere periode en waar deze rijlessen korter op elkaar gepland zijn.
Voordat je begint doen we een intake. Tijdens proefles kijken wij welke instructeur het best bij je past en schatten we in hoe veel lessen je ongeveer nodig hebt. Wij raden je aan om voor aanvang van de cursus je theoriecertificaat te halen. Het is mogelijk om bij ons binnen een korte termijn uw rijbewijs te halen.
De kosten voor de spoedopleiding zijn hetzelfde als de reguliere opleiding. Er komen geen extra kosten bij.

 

Rijlespakketten Rijschool Loosdrecht

Bij Rijschool Loosdrecht bieden wij verschillende rijlespakketten die je klaarmaken voor het succesvol behalen van je autorijbewijs. Vanwege de diversiteit in rijlespakketten vind je gemakkelijk het pakket dat het beste bij jou past. Bij ons is het ook mogelijk om je pakket in 4 termijnen te betalen. Dus een rijlespakket op maat!

PAKKET A 

€ 590,-

10 lessen van 60 minuten

Betaling in termijnen

Leskaart en advies

Meer info

 • Starterspakket
PAKKET C 

€ 1702,-

24 lessen van 60 minuten

Gratis proefles

Praktijkexamen CBR

Meer info

 • Leskaart & Advies
 • Betaling in termijnen
PAKKET D 

€ 1992,-

29 lessen van 60 minuten

Gratis proefles

Praktijkexamen CBR

Meer info

 • Leskaart & Advies
 • Betaling in termijnen

Voordelen Rijschool Loosdrecht

Hoog slagingspercentage

Schakel / Automaat

Gespreid betalen

25 jaar ervaring

Gekwalificeerde instructeur/ instructrice

Vragen? Neem Contact Op

  info@autorijschoolhilversum.nl

  035-6316101

  06-30944305

  Liebergerweg 692 1223 PZ Hilversum